termeni si conditii

Termeni si conditii generale

1.UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.rulou-transparent.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, promotiilor sau produselor prezentate pe site, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga proprietarul siteului la nici o actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.rulou-transparent este proprietatea Prestige Art&Design SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului acestui site a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la [email protected].

2. CONFIDENTIALITATE

www.rulou-transparent.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.rulou-transparent nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.rulou-transparent.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a proprietarului siteului. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. www.rulou-transparent.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

3. COMANDAREA PRODUSELOR.

www.rulou-transparent.ro este un site de prezentare a produselor din folie transparenta pentru inchiderea teraselor si foisoarelor pentru sezonul rece. Produsele prezentare pe site sunt doar cu titlu de prezentare. In cazul achizitiei unui produs, este posibil ca produsul finit in cazul anumitor clienti sa fie diferit de imaginile prezentare pe site. Produsele pot fi comandate direct pe site, folosind formularele de contact sau email si telefon. In acest caz, personalul www.rulou-transparent.ro va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a efectua o comanda.

4. OFERTELE TRANSMISE PRIN EMAIL.

Pretul si alte caracteristici ale produsului ce urmeaza a fi comerzializat va fi comunicat catre beneficiar prin intermediul emailului. In cazul in care beneficiarul nu dispune de o adresa de email, personalul www.rulou-transparent.ro poate prezenta ofertele prin intermediul telefonului, sms, etc.

5. LIVRAREA

Livrarea produselor fara montaj

In cazul produselor achizitionate prin intermediul siteului www.rulou-transparent.ro la care beneficiarul nu a solicitat si servicii de montaj, livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat agreata de comun acord. Costul livrarii va fi suportat in intregime de beneficiar. Livrarea poate avea loc doar dupa achitarea in avans sau in totalitate a costurilor de productie ale produsului. Dupa achitarea produsului, comanda intra in executie in termen de 24 ore de la dovada achitarii partial sau in totalitate a produsului. Data finalizarii productiei va fi comunicata prin email beneficiarului.

Livrarea produselor cu montaj

In cazul produselor achizitionate prin intermediul siteului dar pentru care beneficiarul a optat si pentru serviciul de montaj, livrarea se va face de catre personalul autorizat al companiei noastre la termenul stabilit si transmis catre Beneficiar.

6. MONTAJUL SI MASURATORILE

Montajul produselor de folie transparenta pentru terase poate fi realizat de catre beneficiar sau de catre personalul calificat, agreat de catre siteul www.rulou-transparent.ro. In cazul in care montajul va fi realizat exclusiv de catre beneficiar, vanzatorul, nu va putea fi facut raspunzator pentru defectele de montaj sau ale produsului cauzate in urma unui montaj defectuos, inclusiv datorate dimensiunilor gresit transmise de catre Beneficiar. In acest caz, beneficiarul este direct raspunzator.

In cazul in care montajul va fi realizat de catre personalul calificat, beneficiarul are obligatia de a facilita accesul si de a pune la dispozitie locatia pentru efectuarea montajului. Echipa de montaj se va deplasa la locatia beneficiarului si il va anunta in prealabil de sosirea echipei. In cazul in care, desi a fost anuntat telefonic sau prin intermediul emailului, echipa de montaj nu poate efectua montajul din motive ce nu tin de ei, se vor intoarce la firma. Programarea unei alte date de montaj, se va face doar dupa achitarea unei taxe suplimentare de deplasare stabilita in functie de distanta pana la locatia beneficiarului.In cazul montajului prin intermediul echipelor agreate, beneficiarul va benefia de garantia intreaga a produsului.

Pentru efectuarea masuratorilor beneficiarul poate consulta instructiunile prezente pe siteul www.rulou-transparent.ro sau poate cere consultanta gratuita la adresa de email [email protected] sau tel 0770.995.990.

In cazul in cazul in care beneficiarul efectueaza masuratorile pe cont propriu, el va fi singurul raspunzator pentru acuratetea acestor date.

7. PLATA

Dupa agrearea ofertei transmise si stabilirea detliilor privind caracterisiticile produsului ce urmeaza a fi comercializat, beneficiarul va achita un avans in valoare de 50% din valoarea totala a produsului. Aceasta suma este considerata indestulatoare pentru inceperea productiei. Restul sumei de 50% din valoarea totala va fi achitata cel mai tarziu odata cu efectuarea montajului sai livrarea produsului.

In cazul in care beneficiarul refuza sau amana plata avansului de 50% din valoarea produsului, producerea si implicit montajul produsului va fi amanata pana la achitarea acestei sume.

8.GARANTIA

In cazul produselor achizitionate prin intermediul siteului, fara serviciul aditional de montaj, garantia oferita este de 1 luna de la data achizitionarii.

In cazul produselor achizitionate impreuna cu serviciul de montaj si masuratori, garantia este de 2 ani de la data montajului.

In cazul produselor componente, achizitionate separat, nu se ofera garantie, intrucat se presupune ca produsul achizitionat este dimensionat la nevoia clientului si nu mai poate fi reparat sau folosit de catre compania noastra.

Clientii www.rulou-transparent.ro, persoane fizice, pot cere returnarea produselor achizitionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire/montaj, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, caz in care vanzatorul va retine cheltuielile de transport si montaj pentru produsul respectiv.

Clienții www.rulou-transparent.ro, persoane juridice, pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire/montaj. De asemenea, vanzatorul va retine cheltuielile de transport si montaj pentru produsul respectiv.

Vanzatorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii, minus eventualele taxe suplimentare percepute, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la adresa VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii produsului, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau montat de catre beneficiar sau echipa de montaj.

Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de Cumparator a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca Vanzatorul i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

9. LITIGII

Pentru orice conflict aparut intre Vanzator si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul vanzatorului.

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon 0721.222.666 sau ne puteti scrie pe adresa [email protected]

Comments are closed.