Sistemele pentru inchiderea terasei sau a foisorului permit folosirea lor in conditii optime si in timpul anotimpurilor reci – toamna tarzie si iarna. In completarea acestor solutii puteti opta si pentru incalzitoarele de terasa, intr-o gama variata, pentru diverse suprafete, cu diferite puteri.

Produsele noastre pentru protectia si inchiderea terasei sunt adaptate celor mai exigente nevoi. Serviciile pe care le oferim sunt complete de la consultanta, masuratori, productie, montaj, inclusiv garantie. Acoperim o gama variata de sisteme pentru inchiderea terasei. Fie ca vorbim despre inchiderea foisorului pe timp de iarna cu rulouri transparente sau doriti un sistem premium cu sticla glisanta, echipa noastra va poate oferi cele mai eficiente solutii.

De peste 8 ani, de cand producem si instalam sisteme de umbrire si protectie pentru terase, balcoane si foisoare am castigat destula experienta pentru a oferi servicii de calitate. Fiecare produs care iese pe poarta fabricii noastre este atent verificat pentru a corespunde cerintelor clientilor nostri.

Folia transparenta cu capse si bride este un produs simplu si eficient. Acopera nevoia de inchidere a terasei si are un cost scazut de mentenanta.

Rulouri necasetate sau rulouri simple sunt produse cu folie transparenta care sunt actionate cu manivela sau motor si pot acoperi terasa sau pot inchide balconul foarte eficient. Componentele sunt construite din aluminiu in UE si au durata mare de viata.

Rulouri casetate sunt produse premium cu folie transparenta care pot inchide foarte eficient orice spatiu, fie ca vorbim de balcon sau terasa. In plus, pot fi actionate cu motor iar componentele sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic.

Sticla glisanta este un produs pentru inchiderea terasei sau balconului. Sunt produse de o calitate inalta si este format din sticla securizata si sine de glisare din aluminiu vopsite in camp electrostatic